teambuilding

Teambuilding er vejen til succes.

Vil du gerne have succes med dine medarbejder? Vil du gerne opnå det fulde udbytte af deres nominerede arbejdstid? Vil du gerne styrke det sociale bånd mellem dine medarbejder? Så er teambuilding, hvad du leder efter.

Hvad er teambuilding?

Teambuilding er kunsten i at opbygge og styrke samarbejdet i et team. Forudsætningerne for teambuilding er, at der er et team og at der er en aktivitet eller en problemstilling, der skal udføres eller løses i fællesskab.

Hvilke type aktiviteter skal man bruge til teambuilding? Der er ikke nogen krav til hvilke aktiviteter og opgaver, der skal løses. Det eneste krav, for at man kan kalde det teambuilding, er at disse aktiviter og/eller opgave skal løses i fællesskab.

Hvorfor teambuilding? Der er masse af grunde til at investere tid og penge i teambuilding. Teambuilding skaber et bedre sammenhold mellem din medarbejder og øger fællesskabsfølelsen. Der bliver sat stort fokus på samarbejde og kommunikation medarbejderne i mellem. Dine medarbejder lærer hinanden bedre at kende, både deres svage og stærke sider, og dermed øges deres sammenhold. Teambuilding vil være med til at øge dine medarbejders motivation, hvilket øger deres effektivitet på din arbejdsplads. Teambuilding er med til at forbygge potentielle konflikter mellem dine medarbejder, da der her får lov at udfolde sig i sikre rammer. Få en sjov oplevelse sammen, der giver noget at tale om i lang tid frem.

Inden du begynder at søge efter teambuilding arrangementer, er det vigtig at gøre det klart, hvilket udbytte der ønskes af det. Du børe tænker over følgende: Hvad ønskes der af forløbet? Skal dine medarbejder lærer hinanden bedre at kende? Skal et eksisterende team styrkes? Hvad skal der være fokus på – kommunikation, samarbejde, et fælles mål?

Hvis du mangler inspiration til hvad du skal vælge, som teambuilding arrangement. Så kan vi, herfra, klar anbefale et teambuilding fra cocktailkursus.dk